1274173379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tällainen siitä tuli! Eetu-Kehveli poseeraa Sinin käsissä Hakunilan match showssa 13.5.2010 (pentujen pun, ei sij.)

1274173406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Myös Elli-Siiri oli harjoituksissa mukana. Päivä oli pitkä ja kuuma ja häntä hävisi jonnekin, mutta ihan mukavasti Ellakin osasi esiintyä (pentujen sin, ei sij.).

Viikonloppuna oltiin sitten ekaa kertaa tulessa Eddyn kanssa. Lauantaina Raumalla Eddy pääsi Joan Beechin kehään velipuolensa Krahun (Sindar Brillantino from Dolina Rivendell) kanssa, tuloksena EH2 (moittimista tuli ylälinjasta ja harmaasta nenästä). Krahu sen sijaan voitti koko roskan ollen myös Royal Canin ROP-juniori! Onnea Millalle ja Arjalle!Nauru

Sunnuntaina ajeltiin Lappeenrantaan esiintymään Jelena Kruusille, tuloksena sama EH2 (tulos koon, värin ja yleisen kehityksen keskeneräisyyden takia). Kuumuudesta huolimatta Eddy esiintyi varsin vauhdikkaasti ja ryhdikkäästi, varsinkin siinä vaiheessa kun kehän ohi kulki harlekiini tanskandoggi, jota olisi ehdottomasti pitänyt päästä moikkaamaan. Lappeenrannassa leivottiin kolmekin uutta valiota, onnittelut asianosaisille kauniista koirista! Kikolle kiitos kakusta. Krahu-veli uusi SERT-ROP -yhdistelmänsä Mynämäellä tiukan tuomarin Natalia Nekrosienen kehässä, hienoa!

Molempina näyttelypäivinä sää suosi ainakin meitä ihmisiä, koirat ehkä olisivat viihtyneet viileämmässäkin. Kehän laidalla oli todella mukava tunnelma, mutta oli ehkä ihan hyvä ettei Reetan kanssa osuttu sunnuntaina enää samoille tonteille, sen verran hysteeristä oli meno. Kieli ulkona Sovellamme uutta lajiamme sabohandlingia käytäntöön kun seuraavan kerran tapaamme, ja odotamme Heliltä isoja rusetteja voittajalle!