Käytiin sunnuntaina Somerolla "support your local DJ's -hengessä, eli ilmoitettuna oli kaikki jotenkin karvassa olevat koirat. Keli oli mitä mainioin, samoin seura, joten mikäs oli möllötellessä! Päivän tulokset:

Tuomari Hilkka Salohalla

Boadicea Svarcava "Diva"
"Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen narttu, jolla riittävän pitkä pää, joka voisi kuono-osaltaan olla täyteläisempi. Hyvä purenta ja silmät. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Hieman pitkä lanne. Erinomaiset takakulmaukset ja hyvä leveä reisi. Hyvä luusto. Erinomainen karvan laatu ja hyvä väri. Aavistus keksiä selässä. Liikkuu ahtaasti takaa, hyvällä sivuaskeleella. Tänään hieman pitkässä karvassa, mistä tyylikkyys kärsii.
VAL ERI1 SA PN1 VSP


Kuva Arja Niemijärvi

Backout's Unplugged "Eddy"
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea uros, jolla riittävän pitkä pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaula voisi olla hieman pidempi ja kiinnittyä kauniimmin. Hieman lyhyt pysty olkavarsi. Riittävä eturinta. Hieman pitkä lanne. Riittävät takakulmaukset. Hyvä karvapeite. Hieman keksiä selässä. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten OK.
JUN ERI1

Black Drop Radically Audacious "Irma"
Oikean kokoinen ja mittasuhteiltaan oikea. Riittävän pitkä pää, joka voisi kuono-osaltaan olla vankempi. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Ikäisekseen hyvä rintakehä ja rintakehän syvyys. Riittävä lanne. Hyvä häntä. Kaula voisi olla hieman pidempi. Hieman pysty olkavarsi. Hyvät takakulmaukset. Erinomainen karvapeite jopa raajoissa. Hyvä väri. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, muuten hyvin.
JUN ERI1


Kuva Nea Jansson

Kaikki ROP-koirat olivat hienoja, varsinkin Eddyn velipuoli Kasper. Paljon onnea Jennille Moonan valioitumisesta, samoin Johannalle ja Ristolle Myrtin valiosertistä! Nealle jälleen kerran kiitos avusta ja Eddyn kauniista esittämisestä, olet aarre. Susannalle kiitos uudesta lempparipaidastani ("Luonnevikainen narttu - ei jalostukseen") , ja onnea Kapun viimeisen sertin metsästykseen, KYLLÄ SE SIITÄ! Niin kiva fiilis oli taas kehän laidalla, kiitos kaikille mukanaolijoille! Myöskin viikonlopun saldona ihanainen Globetrotter Grasant "Jose" Aptuksessa RYP1, kauheesti onnea taustajoukoille! Ja Jose jätti sertin Nea K:n Lassille , jolle esiintyminen oli kolmas virallinen ja sertti ihkaeka! Olen melkein sukua julkkikselle kun olen koiraa joskus laittanut .