Viikonloppuna leivottiin Vaulasta (Silfurskugga Oriel White Destiny) vahvistusta vaille Viron juniorimuotovalio!


kuva Heli Lillbacka

la 9.4.2011 Kresten Scheel, DK
1v. Mukava narttu. Hyvän muotoinen nartun pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä karkea turkki. Hyvät liikkeet erityisesti takana.
ERI1 JUN-SERT VSP-JUN PN2

su 10.4.2011 Göran Bodegård, S
Narttumainen, OK pää, hieman epävarmat korvat, hieman suuret silmät, erittäin hyvä kaula ja ylälinja, hyvä eturinta, erinomainen takaosa, OK häntä, liikkuu OK.
ERI2, PN3

Vaula siis saavutti tämän ekan tittelinsä suoraan kolmessa näyttelyssä. Matkaseuranamme olleet Xtravaschnauza-pippurit puolestaan viimeistelivät kaikkiaan kuusi titteliä voittamalla lauantaina kaiken mahdollisen ja kuorimalla sunnuntaina kermat päältä:
X. Agatha "Minni" lauantaina SERT ROP -> EE & BALT MVA, sunnuntaina ROP
X. Extraordinary "Capo" lauantaina JUN-SERT ROP-JUN VSP BIS-JUN4 -> EE & LT & LV & BALT MVA, sunnuntaina ROP-JUN ja VSP
X. Fantastique "Lilo" lauantaina JUN-SERT VSP-JUN

Sunnuntaina Minnin ja Capon ei ollut enää tarkoitus esiintyä, joten niitä ei pesty aamulla lauantai-illan rapalenkin ja takiaissodan jäljiltä. Heli tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin ja koirat menivät kehään edellispäivän laitoilla ollen siis ROP ja VSP. Hyvä viimeistely siis! 

Matkanjohtaja-Helille iso kiitos hyvästä seurasta, jutuista, shoppailusta, kuoharista yms. yms., sekä tietenkin ISOT onnittelut viikonlopun menestyksestä! Capon tituloista onnitukset myös Jasulle. Edelleen suurkiitokset Nealle ja Viljalle kotiin jääneiden koirien hyvästä hoidosta, ja tulppaaneista! Olette ihania!