Black Drop Radically Audacious "Irma" debytoi virallisissa kehissä viikonloppuna. Hitaasti kehittyvänä Hirmulla ei ollut paljon sanomista valmiimpia kilpasiskojaan vastaan, mutta saimme erittäin asialliset arvostelut kummaltakin pitkän linjan tuomarilta, ja tietenkin pääsimme tapaamaan ja kannustamaan isoa porukkaa kavereita!

Erikoisnäyttely 7.8.2011, tuomari Jeanette Seltz-Halter (F)
"Koko 35 cm. Hyvin korkeajalkainen. Oikean tyyppinen. Erittäin hyvä turkki. Pää riittävä suhteessa runkoon. Luppakorvat. Tummanruskeat melko pyöreät silmät. Ylhäältä oikealta irronnut P2. Hieman lyhyt olkavarsi, kuitenkin oikea lapakulma. Puutteellinen rintakehän syvyys. Takaa oikein kulmautunut. Hyvin ilmavat kyynärpäät. Hieman pitkä selkä. Yhdensuuntaiset liikkeet. Kevyt yleisvaikutelma, tulee vielä kypsyä."
JUN EH

Tampere INT 8.5.2011, tuomari Peter Schön (D)

"10kk. Hentojäseninen narttu. Oikeat pään linjat. Tummat silmät. Pitkä selkä. Suorat takakulmaukset. Lakanmusta karva. Vapaat liikkeet. Ystävällinen käytös."
JUN EH


Kuva Tuula Karhi

Irman puuttuva P2 on muuten irronnut tapaturmaisesti. 

Kiitos todella mukavasta viikonlopusta mökkiseuralle, matkaseuralle, Luusereille, kasvattajatiimille, mummeille, KAIKILLE! Niin paljon menestystä satoi kamuille etten osaa edes luetella, mutta sekalaisessa järjestyksessä: Leenan, Susannan, Helin ja Netan pippurit, Manu, Black Dropit, Raven's Totit, Zanimin kakarat, Reetan Pate, Jose, Silva, Lassi... VAU!

Ainoa ikävä asia viikonlopussa oli sunnuntaiaamun rähinä kehänlaidalla. Diva kulki jh Leean kanssa naapurikehän ohi kun kehään menoa odotellut toisenrotuinen yritti rouhaista Divaa selästä. Menin rauhoittamaan paniikissa huutavaa koiraa, ja kun käännyin koira sylissä takaisin omalle häkille, vieras hyppäsi hampaat edellä meitä vasten. Sama koira yritti myöhemmin vielä erään vehnäterrierin kimppuun, ja katsotaan nyt sitten mitä paikalle kutsuttu näyttelyohjaaja päättää asiasta raportoida. Koiraa sullottiin tämän episodin jälkeen häkkiin sellaisella rytinällä ja karjumisella, että se puri vielä handleriaankin käteen, jolloin tuomari ilmoitti ettei tule ko. koiraa arvostelemaan. Meille ei reikiä tullut, ja Diva on onneksi palautunut tilanteesta nopeasti, vaikka onkin kurjaa että tämä tapahtui koiristani juuri sille, jota vieraat koirat ovat aikaisemminkin mukiloineet. Toivon ettei vastaavaa nähdä enää ikinä, ja että omistaja saa koiransa hallintaan ennen kuin jollekin muulle käy huonosti.